Servantplater

Servantplaten på badet ditt er et av hovedelementene i innredningen, og derfor kan det være greit å få noen tips av din mobalpa-designer før du gjør ditt valg blant de mange materialene og fargene.

 • SERVANTPLATER I LAMINAT

  Gi innredningen et moderne uttrykk, for å skape et baderom med sterk personlighet. Servantplater i laminat er behagelige å ta på og enkle å vedlikeholde.

 • LUXE SERVANTPLATER

  Høyt kvalitetsnivå på disse flotte servantplatene, som kan velges svært tynne eller svært tykke, alt etter hvilken stil man ønsker å gå for.

 • SERVANTPLATER AV QUARTZ & I-QUARTZ

  Kvarts er et tidløst materiale som er hardere og mer slitesterkt enn naturstein, og som ikke krever noe bestemt vedlikehold.

 • SERVANTPLATER AV GLASS

  Våg et avant-garde design med en glatt, skinnende servantplate. Den er topp moderne, med funklende lysspill i platen. Fås også i en matt utførelse som gir en helt spesiell, ferskenmyk strukturfølelse.

 • SERVANTPLATER CORIAN DUPONT

  Gå for det ypperste innen estetikk og raffinement med Corian, det eneste materialet som kan brukes både til benkeplaten, veggplaten og vasken – helt uten synlige skjøter. Corian® DuPont™ kjennes mykt mot hendene, er hygienisk og lett å vedlikeholde, og har svært lang levetid.

 • SERVANTPLATER / SYNTETISKE MATERIALER

  Mobalpa har valgt å gå for servantplater i syntetiske materialer , som er svært lettstelte. De har den fordel at de forhåndsdefinerte formene er mange, med en rekke valgmuligheter hva platedimensjoner angår, og enkel eller dobbelt servant.

 • SERVANTPLATER I NATURAPLAN STEIN

  Naturaplan-stein er fremstilt av bergarten Plutonic, som man finner nær jordskorpen. Steinmaterialet, som er ensartet i farge og tekstur, er estetisk og samtidig svært slitesterkt og varmebestandig.

Likte du denne rubrikken?

Les også gjerne