HVITT HØYGLANSLAKKERT KJØKKEN ER BARE LEKKERT !

Store
MOBALPA Bergen

Se detaljer i denne butikken

Hos
Kunde
KUNDE I BERGEN

#Kjøkken
Bilder
Ord av designeren

Ett kjøkken med utsikt.  Her kan man kose seg med ustikten uansett hvor i kjøkkenet man oppholder seg.

Et GAIA kjøkken i Høyglanslakkert hvitt blir bare lekkert i slike omgivelser. Dette ble et lyst og flott rom hvor det kommer til å bli godt å jobbe.  De høyglanslakkerte frontene fra Mobalpa gir ekstra dybde og lys i dette herlige kjøkkenet.

I tillegg har man valgt høyglans polerte quartz benkeplater, noe som matcher den hvite kjøkkenfargen perfekt.   Her finner man underlimt kum som er plassert slik at man får god arbeidsplass mellom koketoppen og vannet.  Dermed har man tilgjengelighet til begge arbeidsstasjoner når man skal igeng å lage god mat.

Over denne arbeidsplassen så er det hengt opp overskap som har hevedører slik at man lett kan komme inn i alle skap uten å måtte lukke igjen for å komme inn i neste skap. Smart løsning!

Bred koketopp midtplassert mellom vinduene og ventilatorskap over, og ikke minst gode brede skuffer under koketoppen til bruk for kjeler/stekepanner etc.

2 stekeovner i høyskap, god ergonomi som gir mer glede i matlagingen, det skal være enkelt.

Her er det også plass å sitte for en rask frokost, gjøre lekser, eller ha venner på besøk mens man lager en bedre middag.

Installasjonsdato
Prosjekt kjøkken

Se alle reportasjer