MATT SORT LAKKERT KOMBINERT MED NATUR EIK

Store
MOBALPA Trondheim

Se detaljer i denne butikken

Hos
Kunde
KUNDE I TRONDHEIM

#Kjøkken
Bilder
Ord av designeren

For et lekkert kjøkken !

Til og med hunden passer inn i dette kjøkkenet.

Denne kombinasjonen av de matte sorte lakkerte overflatene mot detaljene i natur eik blir bare en fantastisk flott komposisjon og et fantastisk rom.

Detaljene i natur eik inne imellom de sorte matte frontene gir et spennende spill, og noen flotte linjer på denne høyskapsveggen.  Vi har hentet inn igjen Natur Eik detaljene i den smarte , og dekorative, bordløsningen på kjøkkenøyen

En god bordløsning for barn som skal gjøre lekser, eller å ha venner på besøk, eller rett og slett bare en rask frokost på vei til jobb på morgenen.

En høyskapsvegg slik som dette er en ergonomisk veldig riktig løsning. Det å få hvitevarene opp i riktig arbeidshøyde er en viktig forenkling av den daglige matlagingen. Her er det plasser til stekevn, mikro ovn, dampovn eller hva det skal være. Kaffemaskin og/eller , som her, et lekkert vinskap kan man selvsagt også plassere opp i høyden.

Så har vi designet en spennende, annerledes kjøkkenøy inn i dette kjøkkenet. Runde avslutninger på hver side, og et spennende bord på baksiden. Her har man god arbeidsplass, og en veldig effektiv løsning hvor man har alt i nærheten.  Og , ikke minst, enkelt å holde kontakten med familie eller venner under matlagingen.

Gode oppbevarings muligheter i en slik høyskapsvegg, også godt med skuffer i selve øyløsningen, og en god arbeids sone mellom koketopp og vaskesonen.  

Den spesielle bordløsningen som er integrert i øyen gir også noen fine rammer, i og med at vi har lagt inn en høydeforskjell ,mellom arbeids benkeplaten og denne,så avmerker dette grensen mellom spisesonen og arbeids sonen på en fin måte.

Installasjonsdato
Prosjekt kjøkken

Se alle reportasjer