MOBALPA SHOWROM THONES

Store
MOBALPA Trondheim

Se detaljer i denne butikken

Hos
Kunde
KUNDE MED ÅPEN LEILIGHET

#Kjøkken
Bilder
Ord av designeren

Sort matt kjøkken er lekkert.  her er det vist i sammensetning med en flott valnøtt bordplate, og en valnøtt vegg , noe som gir et spennende spill i rommet.  Sammen med gode, store vindusflater, så blir et sort kjøkken et flott arbeidsrom, som emd enkle omgjøringer kan bli både et romantisk spisested , eller også et meget praktisk arbeidsrom. Her er mulighetene mange.

Spennende med en åpen kjøkkenløsning med de dekorative hylleløsningene,  et moderne og ergonomisk godt kjøkken å jobbe i.

Den store kjøkkenøyen er planlagt med gode arbeidsflater, og det innebygde bordet i Valnøtt gir muligheter for mange sitteplasser for venner eller familie.  Spisestolene er i tilpasset farge og i riktig sittehøyde iforhold til bordplaten

Spennende nye smarte ideer for plassering av oppvaskmaskin opp i riktig arbeidhøyde, en arbeidsfjel plassert i benkeplaten på et egnet sted for å stå med matlaging.  En flott oppvaskkum i matchende farge med resten av kjøkkenet gir et meget flott, gjennomtenkt kjøkken, både bruksmessig og stilmessig.

Dette ble et kjøkken hvor man lett kan se for seg familien samlet under matlaging, eller med venner på besøk, men også rett og slett til daglig leksegjøring.

Installasjonsdato
Prosjekt kjøkken

Se alle reportasjer