SORT MATT KOMBINERT MED BASALT HØYGLANS LAKK

Store
MOBALPA Trondheim

Se detaljer i denne butikken

Hos
Kunde
KUNDE I TRONDHEIM

#Kjøkken
Bilder
Ord av designeren

Et spennende rom med kombinasjoner i SORT MATT og BASALT HØYGLANS LAKK.

Fargekombinasjonene  er plassert med omtanke, og etter kundens ønske. Her er også morsomme detaljer i rommet som inneholder høydeforskjeller og dybde forskjeller, og dette gir veldig fine og annerledes linjer gjennom hele løsningen.

I dette kjøkkenet har man gode oppbeavringsløsninger. En stor høyskapsvegg hvor alle hvitevarer er flyttet opp i god arbeidshøyde. Her er både stekeovn, dampovn, kaffemaskin og mikrobølgeovn, alt er på plass.   I tillegg har man masse oppbevaring i skpene rundt.

En sentral kokeøy med god arbeidsplass og planlimt bred kokeplate samt også planlimt hev og senkbar benkeventilator gir flotte detaljer også på en viktig og sentral arbeidplass i kjøkkenet.  Øyen inneholder også sitteplass slik at mna kan ha god kontakt med de som er på besøk mens man lager mat.

Arbeidbenk har man også rundt den underlimte vasken, her er det både plass til å preparere mat, men også god avsetningsplass ut mot det store spisebordet som matcher kjøkkenfargene perfekt.

Spesial komponerte skap ved spisestuen er designet for å kunne ha god oppbevaring og kort vei til det man trenger til borddekkingen.

Installasjonsdato
Prosjekt kjøkken

Se alle reportasjer