2021 NYHETER

Nyheter i takt med tiden

En varm, komfortabel og funksjonell interiør “boble” som er like nydelig å se på som å bo i... Dette du drømte om, det har Mobalpa planlagt for deg…! Se disse 4 nye trender hvor tidløshet, dristighet, høye standarder og harmoni kommer perfekt tilpasset våre kunder…. Designed, just for you!

 • KIFFA MODELL – ELEGANCE TREND

  Et lyst rom, en god dose minimalisme, omhyggelig gjennomtenkte detalljer. En marmorert front, noen få detaljer i messing…. Her er resepten for en atmosfære som både er elegant og tidløs.

   

  Oppdag Kiffa Modell - Elegence Trend

 • ALYA MODELL – SERENITY TREND

  En flott kombinasjon av et lyst japansk inspirert tredekor med myke, matte grafitt toner, en løsning hvor også røff betong og toner av tre er kombinert for et autentisk og raffinert atmosfære.

   

  Oppdag Alya Modell - Serenity Trend

 • KIFFA MODELL – VEGETATION TREND

  Myke og betryggende farger, et åpent rom badet i lys og hvor kjøkkenet er selve hjertet I oppholdsrommet. Denne trenden ønsker mye luft, masse lys og innbyr til velvære rundt bordet. 

   

  Oppdag Kiffa Modell - Vegetation Trend

 • KIFFA MODELL - IMAGINE TREND

  Geometriske linjer i en art deco stil, en modig kombinasjon av terracotta og Salvie grønt. a bold combination of terracotta and sage green. En sammensetning som kan gjøre deg stum.

   

  Oppdag Kiffa Modell - Imagine Trend