Servantplater

Servantplaten på badet ditt er et av hovedelementene i innredningen, og derfor kan det være greit å få noen tips av din mobalpa-designer før du gjør ditt valg blant de mange materialene og fargene.

 • SERVANTPLATER I LAMINAT

  Gi innredningen et moderne uttrykk, for å skape et baderom med sterk personlighet. Servantplater i laminat er behagelige å ta på og enkle å vedlikeholde.

 • LUXE SERVANTPLATER

  Høyt kvalitetsnivå på disse flotte servantplatene, som kan velges svært tynne eller svært tykke, alt etter hvilken stil man ønsker å gå for.

 • SERVANTPLATER AV QUARTZ & I-QUARTZ

  Kvarts er et tidløst materiale som er hardere og mer slitesterkt enn naturstein, og som ikke krever noe bestemt vedlikehold.

 • SERVANTPLATER I NATURAPLAN STEIN

  Naturaplan-stein er fremstilt av bergarten Plutonic, som man finner nær jordskorpen. Steinmaterialet, som er ensartet i farge og tekstur, er estetisk og samtidig svært slitesterkt og varmebestandig.

 • SERVANTPLATER CORIAN DUPONT

  Gå for det ypperste innen estetikk og raffinement med Corian, det eneste materialet som kan brukes både til benkeplaten, veggplaten og vasken – helt uten synlige skjøter. Corian® DuPont™ kjennes mykt mot hendene, er hygienisk og lett å vedlikeholde, og har svært lang levetid.

 • SERVANTPLATER / SYNTETISKE MATERIALER

  Mobalpa har valgt å gå for servantplater i syntetiske materialer , som er svært lettstelte. De har den fordel at de forhåndsdefinerte formene er mange, med en rekke valgmuligheter hva platedimensjoner angår, og enkel eller dobbelt servant.

Likte du denne rubrikken?

Les også gjerne