Hva Mobalpa kan gjøre for meg

Før du går inn i et samarbeid med en ekspert, er det viktig å ha en god oversikt over de forskjellige etappene som vil føre deg til din fremtidige innredning. Mobalpa garanterer full oppfølging gjennom hele prosessen, helt fram til levering av den nye innredningen. Gled deg til den dagen! Du vil trives i ditt nye interiør som du selv har utformet i samarbeid med vår ekspert.

HVA MOBALPA VIL GJØRE FOR DEG

 • INSPIRASJON

  Sjekk ut alle våre kjøkkenmodeller, baderomsmodeller og garderober på nettet eller i våre kataloger. La deg inspirere ved å lese våre veiledninger, finn gode tips og flere reportasjer. Bruk konfiguratoren vår for å mikse farger og materialer, og se hvordan drømmen kan bli til virkelighet.

 • VI KOMMER DEG I MØTE SOM KUNDE

  Vår kundeoppfølging begynner med det samme du setter foten inn hos oss. Du kan enten besøke butikken på egen hånd, eller spørre om veiledning. Vi tar deg vel imot, og hører gjerne om dine planer, dine ønsker og ditt busdjett.

 • ET MØTE MED VÅR DESIGNER

  Forat prosjektet ditt skal lykkes, trenger du veiledning av eksperter som kan gi deg gode råd. Vår designer kommer deg i møte og vil planlegge sammen med deg en innredningsløsning som svarer til dine forventninger og ønsker.

 • VI FORSTÅR HVA DU ØNSKER OG HVILKE FORVENTNINGER DU HAR

  Det er ytterst viktig for oss å forstå hva du forventer, og de begrensninger som er forbundet med prosjektet. Sammen vil vi vurdere prosjektets budsjettramme, dine behov og din livsstil.

 • EN VEL GJENNOMTENKT PLANLØSNING

  Designeren vil skissere forskjellige planløsninger med utgangspunkt i rom og volum. Sammen vil dere vurdere mulige alternativer, ut i fra de ulike ergonomiske, estetiske og tekniske begrensninger i rommet.

 • OPPMÅLING AV ROMMET SAMMEN MED EN EKSPERT

  Vår designer kommer hjem til deg og måler opp rommet, sjekker om det er tekniske detaljer som må tas hensyn til, ser til at tekniske standarder respekteres, og vurderer hele prosjektet i forhold til interiøret forøvrig, for å få til den nødvendige helheten.

 • PROSJEKTERT INNREDNING I 3D

  For at du lettere kan se for deg innredningen din, bruker vi et grafisk dataprogram som tegner oppsettet i et 3-dimensjonalt perspektiv. På denne måten kan du ta et skritt inn i fremtiden, og se rommet slik det vil bli.

 • ET PRISTILBUD SOM TILPASSES DITT BUDSJETT

  Mobalpas forhandler setter opp et tilbud som svarer til det du i utgangspunktet har budsjettert med.