Eksempler på kjøkkeninnredninger

Rett kjøkken, kjøkken i U-form, kjøkken med kjøkkenøy, osv… Det finnes like mange løsninger som det finnes kjøkken. La deg inspirere av de ulike forslagene Mobalpa-designerne har satt opp for deg.

Dine rom, våre innredningsløsninger

Vår livsstil er i stadig forandring. Derfor vil det til enhver tid være nødvendig å tenke nytt når man skal tegne et kjøkken.
Våre designere vil ta seg god tid til å forstå dine behov og forventninger. Sammen vil dere komme fram til den optimale løsningen.

 • Ergonomi

  Vi lytter gjerne for å kartlegge dine vaner, slik at vi kan tilby løsninger som er tilpasset levemåten din, personen din og bevegelsene dine.

  Se vårt utvalg

 • Smått er flott

  Bredden i utvalget vårt gjør det mulig for designerne våre å utforme funksjonelle og ergonomiske kjøkken, selv på svært begrensede arealer. Den tilgjengelige plassen konfigureres og optimaliseres på millimeteren.

  Se vårt utvalg

 •  
 •  
 • Forstå alt, planlegge alt sammen med min designer og forhandler

  Vi mener at innredningen av dine oppholdsrom bør gjenspeile din person og din livsstil. Derfor vil Mobalpa designeren ta seg god tid til å forstå dine behov og forventninger. Sammen vil dere komme fram til den aller beste løsningen som kan kombinere ergonomi, estetikk og komfort.

  Avtal et møte

Se flere løsninger