Eksempler på kjøkkeninnredninger

Rett kjøkken, kjøkken i U-form, kjøkken med kjøkkenøy, osv… Det finnes like mange løsninger som det finnes kjøkken. La deg inspirere av de ulike forslagene Mobalpa-designerne har satt opp for deg.

 • Kjøkken med parallell innredning

  Der det er trangt om plassen (ca. 5 - 10 m²), er løsningen ganske sikkert et rett kjøkken. Dette oppsettet opptar kun én vegg, men er like godt utstyrt som et stort kjøkken. En praktisk løsning for alle som har lite plass eller som har et helt åpent kjøkken. Denne løsningen er til stor glede for dem som bor i byen, og som ofte har trange, små kjøkken.

 • Kjøkken med øyløsning

  Å ha en kjøkkenøy er mer enn et motefenomen, det er ganske enkelt blitt en livsstil. Har du et kjøkken med åpen løsning mot stua, så vil øya skape et harmonisk ledd mellom de to sonene. Bruker man skrå eller buede former, åpne eller fargede hyller, vil kjøkkenøya sette et stilig preg på rommet, og vil også utgjøre et samlingspunkt i festlig lag.

 • Kjøkken i U-form

  Kjøkken i U-form er en smart og kompakt løsning, som passer utmerket for dem som ønsker seg et rasjonelt kjøkken, og som ikke har altfor mye plass. Et kjøkken i U-form med 3 møblerte vegger eller med 2 møblerte vegger pluss barløsning, vil passe godt til lukkede kjøkken eller dersom kjøkken og stue går i ett.

 • Kjøkken i L-form

  Dette er den mest vanlige løsningen. Krever litt plass (10 m2 og mer) og egner seg godt til åpne eller halvåpne kjøkken. Du får nemlig anledning til å lage en spisekrok ved å sette et bord ved den veggen som ikke er møblert. Der kan du samle venner og familie.
   

Dine rom, våre innredningsløsninger

Vår livsstil er i stadig forandring. Derfor vil det til enhver tid være nødvendig å tenke nytt når man skal tegne et kjøkken.
Våre designere vil ta seg god tid til å forstå dine behov og forventninger. Sammen vil dere komme fram til den optimale løsningen.

 • Ergonomi

  Vi lytter gjerne for å kartlegge dine vaner, slik at vi kan tilby løsninger som er tilpasset levemåten din, personen din og bevegelsene dine.

  Se vårt utvalg

 • Smått er flott

  Bredden i utvalget vårt gjør det mulig for designerne våre å utforme funksjonelle og ergonomiske kjøkken, selv på svært begrensede arealer. Den tilgjengelige plassen konfigureres og optimaliseres på millimeteren.

  Se vårt utvalg

 •  
 •  
 • Forstå alt, planlegge alt sammen med min designer og forhandler

  Vi mener at innredningen av dine oppholdsrom bør gjenspeile din person og din livsstil. Derfor vil Mobalpa designeren ta seg god tid til å forstå dine behov og forventninger. Sammen vil dere komme fram til den aller beste løsningen som kan kombinere ergonomi, estetikk og komfort.

  Avtal et møte

Se flere løsninger