Adria-konseptet

Kjøkkeninnredningen går nye veier ! Dette er et konsept for dem som vil løsrive seg fra alle konservative begrensninger! Her tar kjøkkenet plass midt i oppholdsrommet og blir rett og slett det sentrale element som hjemmets organisasjon går ut ifra!

Kjøkkenet – hjemmets nye episenter

Kjøkkenet var engang forvist til den mest bortgjemte delen av leiligheten, og helt avstengt. Så åpnet man, litt etter litt, kjøkkenet mot stua. Tidvis ble kjøkkenet forkledd med andre fronter enn det som var vanlig for kjøkkenskap. Idag er kjøkkenet rett og slett blitt hjemmets nye episenter, selve arnen i hjemmet. Ikke snakk om at kjøkkenet nå vil nøye seg med birollen, det er slutt med tiden hvor det var en simpel krok i rommet! Kjøkkenet har en ny oppgave å fylle: det skal strukturere oppholdsrommet, og til og med fremstå som husets hjerte.

ADRIA, tildelt utmerkelsen OBSERVEUR DU DESIGN 2015

 • En fransk industriforening, APCI (Agence pour la Promotion de la Création Industrielle), har helt siden 1999, årlig delt ut en design-pris som kalles l’Observeur du design, som belønner de beste innredningsidéene ut ifra følgende kriterier: innovasjon, forbedring av brukerens komfort, hensyn til miljøet og markedets nye behov...

 • Mobalpas nye kjøkken er inspirert av Adria-konseptet, hvor utgangspunktet er basisinnredning utformet som en avlang, sentral kjøkkenøy med adgang på begge sider.

  Multifunskjonalitet er stikkordet for dette kjøkkenet utenom det vanlige, hvor man kan tilpasse elementene etter behov.

  På den ene siden har man en romslig bar og to hylleseksjoner med glassdører, en innbydende avdeling for fellesskap og trivsel. På den andre siden finner man den mer funskjonelle sonen, med oppvaskkum og oppvaskmaskin, kokesone (platetopp, hette, ovn), kjøleskap, avfallssone, og mange skap for god orden i sakene.

  Det hele produseres i elegante utførelser, akkurat som et stil-møbel style, i hvitt metallisert gull, Panga eik og sort høyglanslakk.

  Ingen tvil om at denne øyløsningen er en forløper til Mobalpas fremtidige kjøkken.

  For en perfekt tilpasning til stua, kan Adria-konseptet utstyres med en skyvbar benleplate som dekker hele arbeidssonen. En smart måte å ikke røpe alle sine kulinariske hemmeligheter på. Adria vil på en måte bli en ny og oppdatert arne, som du kan samle venner og familie rundt, og hvor praten vil gå livlig.

Likte du denne rubrikken?

Tilknyttede modeller