Dette vil du like hos Mobalpa

Små detaljer som gir god komfort

Komfort er et hovedtema hos Mobalpa. Derfor leverer vi kjøkkeninnredninger som er gjennomtenkt i hver minste detalj, slik at du får den brukervennlighet og den kvalitet som du har lov å forvente.

Våre designere finner stadig innoverende løsninger, og tilbyr innredninger med det lille ekstra. Det er det som gjør forskjellen i hverdagen.

 • Serieutstyr i skuffene

  Mobalpas skuffer er serieutstyrt med våre eksklusive og patenterte iPractis-løsninger med modulérbare avdelinger. Dermed kan du innrede skuffene slik du ønsker, enten for kjøkkenredskap, for bestikk eller for "ting og tang". iPractis tilpasser seg ethvert behov.

 • Overskap med en detalj som utgjør hele forskjellen

  Hos Mobalpa er utsparingen mellom veggen og overskapene på 2 cm, men den er ikke synlig under skapet. Du trenger derfor ingen nisjeplate for å skjule åpningen under skapet.

 • Skapbein som tåler opp til 200 kg. 

  Du planlegger å montere en benkeplate av stein, du har kanskje tunge kjeler og stekepanner som du vil oppbevare trygt?

  Hvert skapbein hos Mobalpa tåler en vekt på opp til 200 kg.

1
2
3
 • 1 Flushmontert spotbelysning i skapene

  Kanskje bestiller du overskap med belysning? Hos Mobalpa er LED-lampene flushmontert, slik resultatet blir estetisk og stilig.

   

  2 Hengsler med demping

  Åpne og lukke dører er nok det man gjør oftest på kjøkkenet. Hengslene hos Mobalpa er testet og godkjent for 200.000 sykluser og har en garanti på 25 år.

 • 3 En myk åpning og lukking av skuffene

  Skuffedemperen Air-Stop som du finner på alle Mobalpas skuffer og uttrekk gjør at disse lukkes på en myk og stille måte. Alt ligger trygt i skuffen. Demperen består av et luftsystem. Vi bruker ikke og dermed slipper du all fare for lekkasje.

 • Skapene monteres i fabrikken

  Hos Mobalpa monteres alle skrogene i fabrikken. De settes sammen med dybler, og limes under produksjonsfasen. Det gir solide, motstandsdyktige møbler.

 • Et stort utvalg av grep uten pristillegg

  Fordi vi legger vekt på at du skal kunne velge mest mulig selv, er grepene inkludert i kjøkkenprisen.

 • JO MER PLASS, JO BEDRE

  Skuffene har rette sider innvendig

  Hos Mobalpa, er vinklene rette inni skuffene slik at du får større volum. Det er ikke uvanlig å se skrådde innersider hos andre produsenter.

Likte du denne rubrikken?

Les også gjerne