Heltre

TIDLØST OG AUTENTISK

 • Heltre er et edelt, autentisk og lunt materiale som har hatt en viktig plass hos Mobalpa helt fra starten av.

  Heltre er et tidløst materiale som brukes like mye til moderne innredninger som til mere klassiske løsninger

 • FARGER I TIDEN

  Din designer vil hjelpe deg til å velge fra et stort utvalg av materialer, farger og utførelser for at du skal få et kjøkken som er lunt og unikt, og som passer akkurat til din person og din livsstil. Takket være Mobalpas ekspertise, kan du kombinere heltre med andre typer materialer for å gi kjøkkenet et flott og tidløst preg.

  EKSKLUSIVE MODELLER I HELTRE

  For deg har Mobalpa designet eksklusive modeller med spesielle farger og former. Du vil helt sikkert finne den tremodellen du ønsker!

  HELTRE OG MILJØ

  Mobalpa er medlem av flere foreninger som garanterer at trematerialet kommer fra skog som driftes på en økovennlig måte, slik at generasjonene fremover fortsatt kan få gleden av å bruke denne dyrebare råvaren.

Likte du denne rubrikken?

Les også gjerne

 • Ergonomi

  Vi lytter gjerne for å kartlegge dine vaner, slik at vi kan tilby løsninger som er tilpasset levemåten din, personen din og bevegelsene dine.

  Se vårt utvalg

 • Kjøkken fronter

  Mobalpa samarbeider med designbyråer og fargespesialister for å kunne tilby løsninger og kombinasjoner som passer for enhver smak.

  Se vårt utvalg

 • Dette vil du like hos Mobalpa

  Komfort er et hovedtema hos Mobalpa. Derfor leverer vi kjøkkeninnredninger som gjennomtenkt i hver minste detalj, slik at du får den ergonomi og den soliditeten som du har lov å forvente...

  Se vårt utvalg