Kjøkken i U-form

En kjøkkeninnredning i U-form gir deg rikelig med benkeplass, hvor alt er innen rekkevidde, gode oppbevaringsmuligheter, og få unødige skritt over kjøkkengulvet

U-formen er en smart og kompakt løsning, som passer utmerket for alle som ønsker seg et rasjonelt kjøkken, og som ikke har altfor mye plass. Et kjøkken i U-form med 3 møblerte vegger eller med 2 møblerte vegger pluss en barløsning, vil passe godt til lukkede kjøkken eller dersom stue og kjøkken går i ett. Ergonomi og plassbesparelse er stikkordene for den typen kjøkken. Alt er vel gjennomtenkt for å utnytte hver krok av rommet: hjørneskap, sjalusiskap på benkeplaten for å rydde inn små hvitevarer, et stort kjøleskap, et høyskap med liten dybde, en stekeovn montert i høyden... Generelt godt tilpassede hvitevarer. Mobalpa har alltid smarte løsninger for at kjøkkeninnredningen skal føyes seg naturlig inn i ditt hjemmemiljø. Vi tilbyr for eksempel skapløsninger som er 100% skreddersydd, for at du kan optimisere plassen og gjøre hverdagen din lettere.

Andre innredningseksempler

Her kan du finne den optimale måten å innrede kjøkkenet på, alt etter ditt behov og den plassen du har.

 • Kjøkken med parallell innredning

  Der det er trangt om plassen (ca. 5 - 10 m²), er løsningen ganske sikkert et rett kjøkken. Dette oppsettet opptar kun én vegg, men er like godt utstyrt som et stort kjøkken. En praktisk løsning for alle som har lite plass eller som har et helt åpent kjøkken. Denne løsningen er til stor glede for dem som bor i byen, og som ofte har trange, små kjøkken.

 • Kjøkken i L-form

  Dette er den mest vanlige løsningen. Krever litt plass (10 m2 og mer) og egner seg godt til åpne eller halvåpne kjøkken. Du får nemlig anledning til å lage en spisekrok ved å sette et bord ved den veggen som ikke er møblert. Der kan du samle venner og familie.
   

Alle innredningene

Løsninger i det uendelige med Mobalpa

Testez vos envie sur le module d'inspiration
 • 1 Velg
  lay out
 • 2 Lag
  en atmosfære
 • 3 Tilpass
  ditt nye kjøkken
TEST PLANENE DINE I VÅRT INSPIRASJONS PROGRAM

Finn din perfekte lay out for akkurat ditt kjøkken, og lek med materialer og farger, så kan du lagre din ide i vår kjøkken konfigurator.

SETT OPP KJØKKENET DITT