Kjøkken med parallell innredning

Der det er trangt om plassen (ca. 5 - 10 m²), er løsningen ganske sikkert et rett kjøkken. Dette oppsettet opptar kun én vegg, men er like godt utstyrt som et stort kjøkken. En praktisk løsning for alle som har lite plass eller som har et helt åpent kjøkken. Denne løsningen er til stor glede for dem som bor i byen, og som ofte har trange, små kjøkken og som bor i en ettromsleilighet...

Man velger da ofte å satse på et svært enkelt kjøkken for å framheve oppholdsrommet best mulig. Er rommet spesielt trangt, bør man prioritere ekstra høye skap eller hyller. Har man et avlangt kjøkken, bør man tenke seg godt om for å utnytte plassen best mulig: fronter uten grep, høyskap med redusert dybde, spisebenk i forlengelse av kjøkkeninnredningen, ekstra dype eller ekstra høye skap for å få mest mulig oppbevaringsplass uten å oppta for mye gulvplass.

Mobalpa har mange gode løsninger for å føye kjøkkenet ditt perfekt inn i din leilighet. Vi kan tilby 100% skreddersydde skapløsninger som vil optimisere rommet, og som vi gjøre hverdagen din enklere.

Andre innredningseksempler

Her kan du finne den optimale måten å innrede kjøkkenet på, alt etter ditt behov og den plassen du har.

Alle innredningene

Løsninger i det uendelige med Mobalpa

Testez vos envie sur le module d'inspiration
  • 1 Velg
    lay out
  • 2 Lag
    en atmosfære
  • 3 Tilpass
    ditt nye kjøkken
TEST PLANENE DINE I VÅRT INSPIRASJONS PROGRAM

Finn din perfekte lay out for akkurat ditt kjøkken, og lek med materialer og farger, så kan du lagre din ide i vår kjøkken konfigurator.

Sett opp kjøkkenet ditt