Kjøkken i L-form

Dette er desidert den mest vanlige løsningen. Krever litt plass (10 m2 og mer) og egner seg godt til åpne eller halvåpne kjøkken. Du får nemlig anledning til å lage en spisekrok ved å sette et bord ved den veggen som ikke er møblert. Der kan du samle venner og familie. Sett gjerne bordet ved et takhøyt vindu eller en verandadør, for å utnytte dagslyset best mulig.

Man bør være spesielt oppmerksom på at en hjørneløsning må være gjennomtenkt, slik at man unngår tapt plass. Dette har Mobalpa gode løsninger for, nemlig store hjørneskap med ekstra god oppbevaringskapasitet.

Andre innredningseksempler

Her kan du finne den optimale måten å innrede kjøkkenet på, alt etter ditt behov og den plassen du har.

 • Kjøkken i U-form

  Kjøkken i U-form er en smart og kompakt løsning, som passer utmerket for dem som ønsker seg et rasjonelt kjøkken, og som ikke har altfor mye plass. Et kjøkken i U-form med 3 møblerte vegger eller med 2 møblerte vegger pluss barløsning, vil passe godt til lukkede kjøkken eller dersom kjøkken og stue går i ett.

 • Kjøkken med parallell innredning

  Der det er trangt om plassen (ca. 5 - 10 m²), er løsningen ganske sikkert et rett kjøkken. Dette oppsettet opptar kun én vegg, men er like godt utstyrt som et stort kjøkken. En praktisk løsning for alle som har lite plass eller som har et helt åpent kjøkken. Denne løsningen er til stor glede for dem som bor i byen, og som ofte har trange, små kjøkken.

Alle innredningene

Løsninger i det uendelige med Mobalpa

Testez vos envie sur le module d'inspiration
 • 1 Velg
  lay out
 • 2 Lag
  en atmosfære
 • 3 Tilpass
  ditt nye kjøkken
TEST PLANENE DINE I VÅRT INSPIRASJONS PROGRAM

Finn din perfekte lay out for akkurat ditt kjøkken, og lek med materialer og farger, så kan du lagre din ide i vår kjøkken konfigurator.

Sett opp kjøkkenet ditt