Bilde Moderne og design soverom garderobe innredning
Skapinnredning

Gaïa, Délice og Alya - Poudrée

Gaïa fronter, matt greige lakk og blank Genes-grønnfarge Délice H, eikfinering og Alya, melamin med strukturvev-utførelse varmebehandet, Astuce maduro grep.

Når man vet hvor fint det er å ha en kommode, og samtidig vil ha store klesskap på rommet, kan kombinasjonen bli som her; riktig elegant, om vi skal si det selv! Innvendig er skapene godt utstyrt med spesialinnredning. Det å leke seg med elementer som griper inn i hverandre, kan la seg gjøre når man - som her - går for en speisaldesignet løsning. Avstemte fargetoner, som greige, petroleumsgrønn og arveeik. En innredningsløsning som er blitt like romslig som den er pen å se på, samtidig som de ergonomiske hensyn er blitt møtt på riktig måte. 

For å tilpasse skapinnredning din

 • 164 farger og fremre materialer tilgjengelig
 • Legg ut tilgjengelig i U, I eller L tilpassede skap, i garderober og garderober med hengslede eller skyvedører. Hyller, garderober, skuffer og glidende laget for å måle.

Forespør om hos nærmeste butikk.

Er du interessert i denne modellen?
La oss snakke om det!

Avtal et møte

Løsninger i det uendelige med Mobalpa

Testez vos envie sur le module d'inspiration
 • 1 Velg
  lay out
 • 2 Lag
  en atmosfære
 • 3 Tilpass
  ditt nye kjøkken
TEST PLANENE DINE I VÅRT INSPIRASJONS PROGRAM

Finn din perfekte lay out for akkurat ditt kjøkken, og lek med materialer og farger, så kan du lagre din ide i vår kjøkken konfigurator.

Sett opp kjøkkenet ditt