Bilde Soverom med skreddersydd garderobe
Skapinnredning

Kiffa Modell

Kiffa fronter kashmir matt og Quercy valnøtt.
Grep: Cerea Maduro

Et elegant soverom med topp komfort og et visst preg av retro: i denne foreldresuiten har vi designet en skapløsning som kler inn skilleveggen mellom de to sonene. Intimiteten ivaretas selv om baderomsinnredningen er åpen. Badet har 2 separate servanter og et stort dusjkabinett. I soveromsavdelingen har vi satt inn en nisje i skapet ved sengen. Den utgjør et interessant grafisk element i helheten. I og med at den er laget i valnøttre, oppnår vi den ønskede effekten i forhold til skapskrogene, som også er i valnøtt. Den innvendige skapinnredningen i garderoben gjør det enkelt å komme til, og enkelt å holde orden, med disse optimalt utstyrte skapene. her kan både hyller og skohyller trekkes ut, garderobestengene har integrerte Led-lamper, i skuffene finner man praktiske skuffeskillere... 

For å tilpasse skapinnredning din

 • 164 farger og fremre materialer tilgjengelig
 • Legg ut tilgjengelig i U, I eller L tilpassede skap, i garderober og garderober med hengslede eller skyvedører. Hyller, garderober, skuffer og glidende laget for å måle.

Forespør om hos nærmeste butikk.

Er du interessert i denne modellen?
La oss snakke om det!

Avtal et møte

Løsninger i det uendelige med Mobalpa

Testez vos envie sur le module d'inspiration
 • 1 Velg
  lay out
 • 2 Lag
  en atmosfære
 • 3 Tilpass
  ditt nye kjøkken
TEST PLANENE DINE I VÅRT INSPIRASJONS PROGRAM

Finn din perfekte lay out for akkurat ditt kjøkken, og lek med materialer og farger, så kan du lagre din ide i vår kjøkken konfigurator.

Sett opp kjøkkenet ditt